Reizen met Smaak - Italie Vakanties

Autohuur

Vragen per onderwerp

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@fundadoretravels.nl of bel 020 - 624 55 58.

Style in Travel, waartoe Fundadore Travels behoort, werkt op het vasteland reeds vele jaren samen met AVIS rent a Car. Een garantie voor kwaliteit en zekerheid! AVIS rent a Car heeft een groot aantal kantoren in het hele land en beschikt over een nieuw modern wagenpark. Wij adviseren u de auto altijd bij boeking reeds te reserveren, zeker in het hoogseizoen!

De voor u gereserveerde huurauto staat op de overeengekomen plaats en datum bij het kantoor van de autoverhuur maatschappij voor u klaar. Dit kan zijn op de luchthaven van aankomst of op een plaats dichtbij uw hotel of appartement. Ook is het mogelijk, zonder toeslag, om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u deze ophaalt.

Voor alle prijzen, informatie en bijbehorende voorwaarden over onze AVIS huurauto's klikt u hier.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie