Reizen met Smaak - Italie Vakanties

Vluchten

Vragen per onderwerp

In de rubriek FAQ (Frequently Asked Questions) vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, mail naar info@fundadoretravels.nl of bel 020 - 624 55 58.

Online inchecken is heel eenvoudig. In slechts 3 stappen bent u ingecheckt. Ook wanneer u online hebt incheckt dient u op tijd op de luchthaven te zijn om uw bagage af te leveren en langs de paspoortcontrole te gaan. Als u met bagage reist, informeer u dan eerst goed bij welke balie en tot uiterlijk wanneer u de bagage kunt afgeven op de luchthavens.

Stap 1.
Allereerst dient u op de website van de airline uw vlucht en reservering in het systeem op te zoeken. Dit kan met behulp van uw frequent flyer-nummer (mits opgegeven op het moment van reservering) of met behulp van het nummer van uw e-ticket en/of het bevestigingsnummer wat u van ons ontvangt bij uw reisbescheiden.

Stap 2.
In deze fase bent u al online ingecheckt. Indien gewenst kunt u een andere stoel kiezen.

Stap 3.
Om het incheckproces te voltooien, dient u uw instapkaart af te drukken. Als u uw stoel wijzigt nadat u reeds bent ingecheckt, dient u opnieuw uw instapkaart af te drukken.

Online inchecken is beschikbaar:
- vanaf 24 uur tot 2 uur voor vertrek van de vlucht.
- voor passagiers in het bezit van een elektronisch ticket, een bevestigde reservering en voor vluchten die worden uitgevoerd door transavia.com.
- voor passagiers met of zonder bagage.

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie