Fly drive Sardinië

Het eiland Sardinië, gelegen in de Middellandse Zee voor de Italiaanse kust, is een prachtige vakantiebestemming. Fly drives naar Sardinië zijn dan ook ontzettend populair. Pittoreske haventjes, schitterende stranden en fraaie landschappen worden afgewisseld met indrukwekkende steden vol historische basilieken en kerken. Het maakt rondreizen op Sardinië uniek! Het eiland heeft een ruim aanbod aan hotels, vakantiehuizen en campings.

Veelzijdig Sardinië, Activiteiten ondernemen en ontspannen aan het strand

Aan activiteiten geen gebrek op het mooie Italiaanse eiland. Zo zijn er bijvoorbeeld tal van verschillende boottochten te boeken die een halve tot hele dag in beslag nemen. Geniet van verborgen paradijzen en prachtige vergezichten, het eiland Sardinië kent vele verrassingen. Wandelaars en hikers kunnen ook ten voeten uit op het schitterende eiland en canyoning is ook een steeds populairdere activiteit op het eiland.
Ook zijn er verschillende tochten te boeken per quad of scooters naar de meest mooie plekjes van Sardinië. Het zijn leuke en gedenkwaardige manieren om het eiland te ontdekken en staan garant voor mooie herinneringen. Heerlijk kanoën en kajakken bestaat ook tot de mogelijkheden om te ondernemen. Heerlijk genieten van het heldere blauwe zeewater en toch lekker actief in de weer. Het kristalheldere zeewater is uiteraard, in combinatie met de hagelwitte stranden, ook dé ideale plek om te ontspannen na al deze activiteiten. De stranden op Sardinië worden weleens vergeleken met de stranden op het Caribisch gebied en zijn dan ook zeldzaam mooi.

De meest interessante bezienswaardigheden tijdens een fly drive door Sardinië

Er zijn ontzettend veel mooie bezienswaardigheden op Sardinië te bewonderen en excursies te boeken. De druipsteengrotten van Neptunus, de "Grotte di Nettuno", in Alghero is misschien wel de mooiste excursie die u op het eiland kan maken. De ingang van de grot bevindt zich op een imposante kalksteenklip genaamd de Capo Caccia en is versierd met vele stalagmieten en stalactieten. De historische binnenstad van Alghero is ook prachtig te noemen, evenals de middeleeuwse binnenstad van Cagliari. Dit oude stadsdeel, gelegen op een heuveltop, staat vol met Pisaanse en Romeinse bouwwerken.
Ook zijn er veel musea in de oude stad te bezoeken. Het spectaculaire natuurgebied 'de Gennargentu gebergte' is uitermate geschikt voor prachtige wandeltochten. Bezoek er één van de vele traditionele bergdorpjes en vergaap uzelf aan de grootste waterbron van Sardinië, de bron van Su Gologone. Veel excursies op Sardinie vertrekken vanuit de levendige en gezellige haven van Palau. Zo kunt u bijvoorbeeld de stad La Maddalena bezoeken omringd met het adembenemende natuurgebied 'Parco Nationale Arcipelage di La Maddalena'. Zo zijn er nog veel meer prachtige bezienswaardigheden te bewonderen tijdens uw rondreis op Sardinië.

Genieten van vrijheid tijdens een betaalbare fly drive Sardinië vakantie

Sardinië is een tamelijk groot eiland met zeer uiteenlopende interessante bezienswaardigheden. Het is dan ook een zeer goede keus om middels een fly drive Sardinië aan te doen en met een huurauto het schitterende eiland te ontdekken. Rondreizen op Sardinië is ook prima te combineren met het naastgelegen eiland Corsica. Klinkt dit interessant? Boek dan snel uw op maat gemaakte fly drive vakantie naar Sardinië!