Fly drive Toscane

Toscane heeft voor ieder wat wils. Van de skigebieden in het Noorden, tot de meer bekende steden naar het Zuiden toe. Of het nu is om in de natuur te wandelen, kunst te gaan bezichtigen of aan het strand te liggen, in deze streek kan het allemaal. En waarom niet alles combineren? Door een fly drive in Toscane te boeken bij Fundadore travels, kunt u genieten van een vakantie volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Een korte vlucht naar een heerlijke streek, die u met de auto op eigen houtje kunt verkennen.

Kunstzinnig Florence verkennen met Fly drive door Toscane

Bij een bezoek aan Toscane, kan een tripje naar Firenze natuurlijk niet ontbreken. U parkeert uw auto gratis op één van de parkeermogelijkheden buiten het centrum en met de tramvia staat u een klein half uurtje later in Firenze. Dit tegen een lage prijs, zeker in vergelijking met parkeren in de stad.

In Firenze is heel erg veel te zien, u doet er dus best aan eens op voorhand te kijken wat u zeker niet wilt missen. Voor sommige musea (denk bijvoorbeeld aan het Uffizi) is het handig om vooraf tickets te kopen om lange wachtrijen te vermijden. 

Plant u dit soort activiteiten liever niet van tevoren of wilt u nog andere tips? Dan is het bezoeken van een toerismekantoor altijd een goed idee. In Firenze zijn 3 toerismekantoren aanwezig, waarvan 1 vlakbij het station waar de tramvia halt houdt. Enkele toppers in Firenze zijn het Uffizi en de Duomo waar het zeker de moeite loont om de rij te trotseren om in en rond de koepel te wandelen.

De verborgen parel Luca

Als u met uw fly drive vakantie naar Toscane gaat, is een bezoek aan Luca zeker de moeite waard. Deze levendige stad ademt sfeer uit overal waar u komt. Maak eens een wandeling over de stadsmuren, waar een mooi park een ideale achtergrond vormt om de stad eens van wat hoger te bekijken.Een beeld dat vrijwel iedere bezoeker voor altijd bijblijft is de Torre Guinigi, de toren waar een prachtige steeneik op groeit. Als u de vele trappen beklimt kunt u op de top genieten van een prachtig uitzicht over Luca. Kom tot rust in de schaduw van één van de vele mooie bomen. Heeft u na deze flinke klim zin in de overheerlijke Italiaanse keuken gekregen? Wandelt u dan even door naar de Piazza dell'Anfiteatro. Dit ellipsvormig plein met rondom winkels en restaurantjes werd gebouwd op de fundamenten van een oud amfitheater.

Geniet tijdens uw fly drive door Toscane van zee en zon

Hebt u van al dat wandelen zere voeten gekregen? Dan kunt u makkelijk met uw eigen vervoer naar het strand om te ontspannen. Aan de Etruskische kust is het heerlijk vertoeven. Rust even uit op één van de zandstranden of als u avontuurlijker bent aangelegd is een snorkel sessie zeker aan te raden. 

Ook zijn er enkele eilanden aan de kust, waarvan Elba de bekendste is. Bent u toch nog niet uitgekeken, rij dan naar een middeleeuws dorpje aan de kust. Maak een wandeling en geniet van een aperitief op het strand.

Fly drive Toscane - ook iets voor u!

U ziet, dit zijn maar enkele van de schatten die Toscane rijk is. Of het nu met uw kinderen, met vrienden of een romantisch uitje voor twee is, Toscane is met een fly drive vakantie altijd binnen handbereik.