Reizen met Smaak - Italie Vakanties

Borgo Castello Panicaglia

Borgo Castello Panicaglia

Ligging

In het middeleeuwse dorpje Borgo Panicaglia ligt een uniek kasteel uit 1266. Op 800 meter hoogte, met uitzicht over de Umbrische bergen, kunt u hier heerlijk verblijven. Het is een sfeervolle plek waar u niet alleen zult ontspannen en genieten, maar waar u ook echt kunt deelnemen aan het Italiaanse familieleven. Neem een kijkje in de keuken, help in de moestuin of ga lekker relaxen op een van de vele loungeplekken. Maak uw Italiaanse beleving compleet door deel te nemen aan kooklessen en wijnproeverijen. Sinds het voorjaar van 2019 is het Nederlandse echtpaar eigenaar van Borgo Castello Panicaglia. Een geweldige plek om te verblijven, een prachtig pand dat voorzien is van een warme en sfeervolle inrichting. Daarnaast een prachtige tuin, met een mooi weids uitzicht en veel mooie zit- en loungeplekken. Zowel jong als oud zal zich thuis voelen in Borgo Castello Panicaglia. Terwijl u geniet van een heerlijk glas Italiaanse wijn, zullen de kinderen de tijd van hun leven hebben. De perfecte plek voor onder andere en romantisch en culinair weekendje weg voor twee.
umbria-1

Umbrië

Het eerste waar mensen aan denken bij reizen naar Umbrië zijn groene zachtglooiende heuvels begroeid met olijfbomen, oude stadjes met steile straatjes, zonnebloemen en zwarte truffels. Deze landelijke provincie in het midden van de laars van Italië wordt niet voor niets het groene hart genoemd; de landschappen zijn adembenemend mooi en het aantal groentinten ontelbaar.

De hoofdstad Perugia met zijn 'Università per Stranieri' is altijd gezellig en qua cultuur is er veel op te snuiven. Tips voor deze stad zijn: de kathedraal van Perugia en Galleria Nazionale dell'Umbria. Andere prachtige stadjes zijn Assisi, Orvieto en Todi, verkozen tot één van de beste plaatsen om in te wonen. Als u daar bent, begrijpt u waarom: het is een stadje waar je niet op uitgekeken raakt met zijn bijzondere architectuur en prachtige ligging. En als u van Pecorino en ricotta-kazen houdt, is het bergdorpje Castelluccio 'the place to be'.

Kleine restaurants en trattoria's zijn veel in Umbrië te vinden. Hier zijn heerlijke lokale gerechten te eten, zoals umbricelli (de eigen pasta van Umbrië, lijkt op tagliatelle) met witte en zwarte truffel. Umbrië heeft een mediterraan klimaat wat zorgt voor droog en warm weer tijdens de vakanties in de zomer.

U kunt reizen naar Umbrië prima combineren met Toscane, le Marche en Emilia Romagna!

Inclusief

-3 overnachtingen op basis van logies/ ontbijt
- Welkomstaperirief met hapjes
- Twee diners
- Fles wijn op de kamer
- Een kookles inclusief drie gangen lunch
- Bezoek wijnlandgoed inclusief proeverij.


Bijkomende kosten

- vervoer
- niet genoemde maaltijden
- eventuele reis- en/ of annuleringsverzekering
- persoonlijke uitgaven
- reserveringskosten (EUR 35,- per boeking)
- bijdrage Calamiteitenfonds (EUR 2,50 per boeking)
- eventuele toeristenbelasting moet direct bij de accommodatie(s) betaald worden.


Maatwerk

Vraag een reisvoorstel op maat aan als u:
- de reis wilt aanpassen en/ of uitbreiden
- vluchten en- of autohuur wilt toevoegen
- met kinderen reist of in een andere kamer wilt verblijven dan is aangegeven
In samenwerking met het blad 'De Smaak van Italië' bieden wij u dit mooie arrangement aan. U verblijft drie nachten in Borgo Castello Panicaglia. Tijdens uw verblijf geniet u van het heerlijke eten, goede wijn, neemt u deel aan een kookles en ontdekt u de prachtige omgeving.

Inclusief

- 3 overnachtingen op basis van logies/ ontbijt
- Welkomstaperirief met hapjes
- Twee diners
- Fles wijn op de kamer
- Een kookles inclusief drie gangen lunch
- Bezoek wijnlandgoed inclusief proeverij

Maatwerk

Uiteraard is een aanpassing of verlenging van de reis of het vervoer altijd mogelijk. Vraag hiervoor een reisvoorstel op maat aan

2018 Style in Travel

Style in Travel
Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen Stichting Garantiefonds Reisgelden Calamiteitenfonds Reizen Greenseat - CO2 Compensatie